SRAM VAS BILO! Englezi se baš plaše Srbije, rade sve da podignu tenzije pred meč protiv "orlova"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 06. 2024. u 19:33

EVROPSKO prvenstvo u fudbalu počinje u petak od 21 čas, čast da otvori EURO 2024 imaće Nemačka i Škotska. Duel će biti odigran u Minhenu, a ko o čemu, Englezi pišu o navijačima Srbije.

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова

FOTO: Tanjug/AP

Ne prođe gotovo ni jedan dan da engleski mediji ne satanizuju srpske navijače i predstavljaju ih kao huligane, podižući tenzije, a to se desilo i u današnjem izveštaju iz Nemačke ostrvskog tabloida "Dejli mejla". 

Bavili su se jučerašnjim treningom umesto da u prvi plan ističu raspoloženje u taboru "orlova" bavili su se navijačima. 

- Lokalna policija se plaši da će 500 srpskih huligana pokušati da naprave probleme. Međutim, na treningu u sredu uveče nastao je haos nakon što je jedan navijač pokušao da utrči u teren kako bi upoznao svoje heroje. Nakon što je zaustavljen, usledili su zvižduci, a potom su srpski navijači obezbeđenje zasuli pirotehnikom, piše u izveštaju koji umesto da smiri situaciju pred bitan meč podiže veliku tenziju. 

Ovo inače nije prvi put da Englezi nazivaju navijače Srbije "huliganima", tačnije, upozorili su navijače putem Bi-Bi-Sija da se "čuvaju huligana iz Srbije"

Podsetimo, Srbija i Engleska sastaće se u nedelju 16. maja od 21. Dok će u drugom meču grupe snage odmeriti Slovenija i Danska. 

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: Orlovi u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Auzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)