"BIĆE NAM TEŠKO SA SRBIJOM!" Novinar "Skaj sportsa" Tomas Driskol za "Novosti" o problemima Engleza pred duel sa "orlovima"

Z. Ćorović

13. 06. 2024. u 15:47

GERET Sautgejt je naredio opštu mobilizaciju za nedeljni (21.00) dvoboj sa Srbijom u prvom kolu Evropskog prvenstva!

БИЋЕ НАМ ТЕШКО СА СРБИЈОМ! Новинар Скај спортса Томас Дрискол за Новости о проблемима Енглеза пред дуел са орловима

FOTO: Z.Ćorović

Englezi se mnogo ozbiljno spremaju i oštre za „orlove“, toliko da je i njihov selektor napravio potez koji je iznenadio engleske novinare.

- Iako je prvi trening po dolasku u Nemačku trebalo da bude otvorenog tipa, Sautgejt je insistirao da se on skroz zatvori za medije – istakao  je u razgovoru za „Novosti“ Tomas Driskol, novinar „Skaj sportsa“ – Ne dešava se često da naš selektor to radi, odluku je obrazložio potrebom da se uvežbaju posebne taktičke varijante za meč sa Srbijom. I njemu su sigurno teško pale kritike posle poraza od Islanda u poslednjoj proveri.  Svestan je ogromnih očekivanja, od njega se traži korak više nego prošli put i da osvoji šampionat zato što je opšte mišljenje da Engleska ima najjači tim u Evropi.

Selektora Albiona najviše brinu problemi u poslednjoj liniji, mada bi pored takvih ala u napadu i vezi poput Kejna, Belingema, Fodena i Palmera, bilo i previše da i odbrana puca od super asova.


- Odsustvo Megvajera, standardnog štopera kod Sautgejta, kao i povreda Stonsa, napravili su pravu pometnju u odbrani, problematična je i pozicija levog beka. Neizvestan je nastup  desnog krila Mančester junajteda Sake, takođe zbog bolova u nozi, moguće je i da Palmer iz Čelsija zaigra na toj poziciji. Početak je prvenstva i očekuje se težak, možda čak i dramatičan meč sa izuzetno kvalitetnom selekcijom Srbije. Znamo da smo favoriti, po mom mišljenju – blagi.


Englezi odlično znaju od koga im preti najveća opasnost.


- Imate dvojicu zanimljivih i raznovrsnih napadača, Znamo šta sve može Mitrović, imao je odlična izdanja u Premijerligi. Vlahović je drugi tip golgetera, okretan i nepredvidiv. Baš zbog tih problema sa odbranom, vrlo je verovatno da će nam neko od njih dati jedan gol. Moja prognoza je da će Engleska ipak pobediti sa 2:1 i smatram da Srbija ima kvalitet za prolazak u drugi krug – lepo je to rekao Driskol, pa da bude lepo i nama i njima.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!