Za tviks tortu nije vam potrebno puno vremena, a ni kulinarskog umeća. Zalogaji puni hrskavog biskvita i još bogatijih slojeva karamele i čokolade užitak su za sva čula.
Povezane vesti
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
GRETA GARBO TORTA: Dezert po meri holivudske dive
Ovaj slatkiš morate da probate!
17. 08. 2024. u 07:00
POLICAJAC TORTA, POSLASTICA KOJU JE OBOŽAVALA JUGOSLAVIJA: Savršeno kremasta, a pravi se za samo nekoliko minuta
Recept koji će vas oboriti s nogu. Pre svega zbog lakoće pripreme, a odmah potom i zbog niske ukupne cene i izdašnosti, ovo će postati često pravljena torta u svačijem domu.
12. 08. 2024. u 14:00
BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
20. 07. 2024. u 15:00
LEŠNIK TORTA: Čist klasik koji svi obožavaju
Neodoljivo ukusna tradicionalna torta.
12. 09. 2024. u 18:00
Najnovije iz rubrike
SVEŽE I VRUĆE, A SPREMNE ZA TILI ČAS: Domaće lepinje
Domaće lepinje se jednostavno prave, a možete da ih jedete uz suhomesnato, namaze po želji ili same.
16. 09. 2024. u 19:00
JEDNOSTAVNA SALATA OD CVEKLE: Najzdravija, a najlakša za pripremu
Cvekla sadrži nitrite koji snižavaju krvni pritisak, a zbog visokog sadržaja vitamina B, kalijuma i gvožđa svrstavamo je u jedno od najzdravijih povrća. Cvekla se dugo kuva, pa možete koristiti ekspres lonac za brže kuvanje.
16. 09. 2024. u 18:00
NAJLAKŠI RECEPT ZA DŽEM OD LUBENICE: Zasladite se ukusnim i slatkim namazom
Pokušajte da pripremite džem od lubenice i verujte da ćete i vi i vaša porodica obožavati ovaj neobičan džem. Pogotovo je ukusan sa palačinkama i belgijskim vaflima.
16. 09. 2024. u 17:37
NAPRAVITE SOČNE MAFINE SA DŽEMOM: Nikad ukusniji, nećete im odoleti
Brz i jednostavan recept, idealan za doručak ili iznenadne goste.
16. 09. 2024. u 17:00
ŠTRUDLA SA MAKOM OD GOTOVIH KORA: Klasik koji nikada ne dosadi
Uz jednostavan recept, ova poslastica postaje još pristupačnija i jednostavnija za pripremu.
16. 09. 2024. u 15:59
Komentari (0)