MILKA TORTA: Kremasto uživanje za sva čula
20. 05. 2024. u 14:00
Donosimo vam najbolji recept za milka tortu, koja je veoma izdašna i ukusna.
Povezane vesti
ČOKOLADNA KRALJICA BEZ KOJE SU PRAZNICI NEZAMISLIVI: Panj torta (VIDEO)
Ukoliko ste se uželeli tradicionalnih čokoladnih kolača sa orasima, panj torta je idelna za vas. Verujemo da će i deci postati omiljena kada je probaju.
27. 12. 2024. u 15:00
NEMOGUĆE JOJ JE ODOLETI: Crni Egipat – Čokoladna kremasta poslastica koja se topi u ustima
Crni Egipat je savršen spoj bogatog ukusa čokolade i lešnika, koji zajedno stvaraju neodoljivo kremastu i punu teksturu. Jednostavan je za pripremu, a na kraju dobijate pravi mali raj za nepce.
12. 11. 2024. u 13:00
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NAPRAVITE TORTU GIZELA: Najukusnija poslastica koju svi obožavaju
Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
02. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SVE O ČESNICI: Kada i kako se priprema, koje vrste postoje i zašto se stavlja novčić?
Pravoslavni vernici Božić slave 7. januara, kada se porodica okuplja oko bogate trpeze i provodi dan u ljubavi i zahvalnosti. Ukoliko govorimo o hrani, česnica je nezaobilazni deo naše tradicije i lomi se za doručak.
05. 01. 2025. u 07:00Novosti online
POSNO, A NIKAD UKUSNIJE: Baklava sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
04. 01. 2025. u 16:00Novosti online
KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
04. 01. 2025. u 14:00Novosti online
POSNA MIMOZA SALATA: Nezaobilazna na svakoj prazničnoj trpezi (VIDEO)
Posna mimoza salata može da bude jednako ukusna kao i mrsna.
04. 01. 2025. u 12:00Novosti online
Komentari (0)