Piletinu zaista možemo jesti na sto načina, a ako su vam sve salate kao prilog dosadile, vi isprobajte ovaj provereno dobar recept. Nar će joj dati nezaboravni šmek.
Povezane vesti
VALDORF SALATA: Najukusnija kombinacija na svetu
Isprobajte recept za čuvenu američku salatu koja je obavezna na svim slavljima.
14. 11. 2024. u 14:01
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
SALATA OD KINOE: Osvežavajući i zdrav obrok sa povrćem i limunovim prelivom
Ova salata od kinoe je savršeno jelo za ove jesenje dane, a takođe je i vrlo hranljiva.
04. 10. 2024. u 11:00
NEĆETE MOĆI DA JOJ ODOLITE: Veganska salata sa krastavcem i kikirikijem
Ovu vegansku salatu sa krastavcem i kikirikijem ćete odmah napraviti jer je odlična zamena za obrok.
18. 09. 2024. u 10:00
NAJJEDNOSTAVNIJA I NAJBRŽA: Salata od pečenih tikvica i feta sira, ukus koji ide uz svako jelo
Ne možete pogrešiti sa kombinacijom tikvica, feta sira i slanutka, čeri paradajza i mladog luka.
14. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
SALATA OD ROTKVE I PRAZILUKA: Nezaobilazna je na slavama i lako se pravi
Najbolja slavska salata, ide uz pečenje i ribu.
21. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)