Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
Povezane vesti
RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
20. 11. 2024. u 13:00
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
JEDNOSTAVNA I UKUSNA: Turska krompir supa
Ovu ukusnu supu od krompira i jogurta možete pripremiti za manje od pola sata, a ako volite supe ova bi vam mogla postati omiljena.
04. 11. 2024. u 18:30
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
KREM ČORBA, ZASITNA KAO CEO OBROK: Potaž sa piletinom i njokama, punog ukusa, jak i izdašan
GUSTA čorba sa piletinom i njokama je punog ukusa, jaka i izdašna.
28. 10. 2024. u 13:28
Najnovije iz rubrike
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)