ZDRAVA SALATA SA KUVANIM JAJIMA I AVOKADOM: Sveža, sočna i lagana, a jednostavno se priprema

Новости онлине

27. 03. 2024. u 17:17

Ova salata sa kuvanim jajima može vam pomoći i ukoliko želite da smršate,jer sadrži zdrave masti i ima malo kalorija.

ЗДРАВА САЛАТА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И АВОКАДОМ: Свежа, сочна и лагана, а једноставно се припрема

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 avokado
  • 2 kuvana jaja
  • Paradajz
  • krastavac
  • manji luk
  • Iseckani listovi zelene salate
  • so, biber

Za dresing salate:

  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika majoneza
  • 1 kašičica limunovog soka
  • 1 kašičica maslinovog ulja
  • Origano
  • tucana ljuta paprika

Priprema:

Pomešajte sve sastojke za dresing u jednoj posudi. Avokado očistite i isecite na kockice. Jaja skuvajte i isecite na kriške. Takođe i krastavac i paradajz isecite na kockice pa ga stavite u činiju, preko njega iseckanu zelenu salatu pa avokado. Posolite i pobiberite. Promešajte pa dodajte dresing. Dodajte jaja.

(Stvarukusa/mondo)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONEO KONAČNU ODLUKU: Mitrović otkrio gde nastavlja karijeru (VIDEO)