SOČNE PILEĆE ĆUFTICE: Brz i ukusan recept
18. 10. 2024. u 16:00
Savršeni ručak za svaku priliku.
Povezane vesti
DOMAĆI MLINCI SA PILETINOM: Recept za brzinski ručak za celu porodicu
Ukoliko ih spremate na ovakav način, postaće vaše omiljeno jelo. Lako a preukusno.
11. 12. 2024. u 11:12
ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
Ako volite italijansku kuhinju, onda će ova pasta čiji recept potiče iz Toskane da vas oduševi.
05. 12. 2024. u 12:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
PUTER POGAČA ZA SVETOG JOVANA: Ukras svake slavske trpeze, a uspeva iz prvog pokušaja
Za Svetog Jovana poslužite slavsku pogaču koja je neverovatno mekana, a ukus fenomenalan. Ono što je čini toliko mekanom su jogurt i puter. Uživajte!
19. 01. 2025. u 13:00Novosti online
BRZINSKI RECEPT ZA PLAZMA TORTU: Predlažemo vam da probate recept koja uspeva bukvalno svima
Za njenu pripremu će vam biti potrebno manje od sat vremena, a super je predlog ako vam je potrebna torta za Svetog Jovana.
19. 01. 2025. u 11:00Novosti online
RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SLATKA GIBANICA SA ORASIMA: Idealan spoj hrskavog i sočnog koji se lako pravi
Ovakva gibanica se lako priprema, a još lepša postaje kada se ujedine mirisi svežeg testa, pečenih oraha i tople šolje čaja. Uz svaki zalogaj, uživaćete u kontrastu tekstura – spolja hrskava, a iznutra neverovatno sočna i mekana.
18. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)