PILETINA SA KARIJEM I PIRINČOM: Savršen ručak za 20 minuta
16. 08. 2024. u 13:00
Recept za sočnu kari piletinu će sigurno da vam spase dan jer se brzo sprema, a ujedno ćete imati lep, zasitan i zdrav ručak.
Povezane vesti
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
DOMAĆI MLINCI SA PILETINOM: Recept za brzinski ručak za celu porodicu
Ukoliko ih spremate na ovakav način, postaće vaše omiljeno jelo. Lako a preukusno.
11. 12. 2024. u 11:12
ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
Ako volite italijansku kuhinju, onda će ova pasta čiji recept potiče iz Toskane da vas oduševi.
05. 12. 2024. u 12:00
POSNA SARMA SA POVRĆEM I PIRINČEM: Jednako dobra kao i mrsna
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
01. 12. 2024. u 09:01
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
Najnovije iz rubrike
SAVRŠENA SALATA ZA SLAVU: Odlično se slaže uz glavno jelo, a uštedeće vam dosta vremena
Ove godine za slavu probajte malo drugačiji recept za kupus salatu. Ova salata, čiji je glavni sastojak kupus odlično ide uz pečenje. Možete je napraviti za slavu, ali može biti servirana i za porodični ručak. Evo kako se sprema.
18. 01. 2025. u 11:00Novosti online
STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
18. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DANAS JE STROGI POST: Predlog jelovnika za Krstovdan
Jedan od praznika koji Srbi najviše poštuju je Krstovdan. Tog dana obavezan je strogi post.
17. 01. 2025. u 11:00 >> 08:43Novosti online
DA ODUŠEVITE GOSTE ZA SVEČANOM TRPEZOM: Ove godine napravite najbolji slavski kolač uz jednostavne savete
Kao i svake godine domaćice se trude da naprave što bolje slavske kolače, a pravljenje savršenog kolača može da bude izazov. Sve domaćice se pitaju kako da pronađu prave mere za kolač, kako da ukrasi budu beli i ono najvažnije kako da slavski kolač ne popuca?
18. 01. 2025. u 07:00Novosti online
BOGOJAVLJENSKE PIHTIJE: Spremaju se na poseban način po tradicionalnom receptu
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 19. januara obeležavaju Bogojavljenje, praznik koji sa sobom nosi određene običaje i verovanja. Jedno od verovanja koja se vezuje za Bogojavljenje jeste da se jedu pihtije. Prema tradiciji, pihtije se pripremaju na Krstovdan, kada se obavezno posti, a jedu se na Bogojavljenje u čast krštenja Isusa Hrista.
17. 01. 2025. u 16:00Novosti online
Komentari (0)