Ovo predjelo u Grčkoj možete naći pod mnogim imenima ― Tirosalata, Tirohtipiti, Tirokafteri, ali je to jedno isto predjelo, koje se sprema jednostavno i predstavlja ukusan i pikantan umak neponovljivog ukusa.
Povezane vesti
NAMAZ OD TIKVICA: Recept za namaz koji ćete obožavati
Sezonske namirnice organizam posebno voli, a tikvice su jedna od njih. Idealne su u svakom obroku, a namaz od tikvica doručak je koji defnitivno treba da probate. Recept je lak, a ukus nenadmašan.
30. 07. 2024. u 17:00
NAPRAVITE DOMAĆI KREM SIR: Potrebna su vam četiri jednostavna sastojka
Zdraviji i ukusniji od kupovnog, pravićete stalno.
23. 07. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
ČOKOLADNE KUGLICE: Napravite ovu čokoladnu poslasticu božanstvenog ukusa
Čokoladne kuglice omiljena su slatka poslastica i mladima i starima, a ako im dodate kafu i rum, postaju prava poslastica puna ukusa.
07. 10. 2024. u 20:00
STROMBOLI - ITALIJANSKI SPECIJALITET: Rolovana pica ukusnija od obične
Kada klasična pica dosadi, ovo je odlična zamena.
07. 10. 2024. u 19:00
OČI VAM SUZE DOK SEČETE LUK: Uz ova tri jednostavna trika to se više neće dešavati
Oči suze kada sečete luk, a većina jela podrazumeva upotrebu luka. Luk sadrži aminokiseline koje se zovu sulfoksidi, a kada ga isečete, one se ispuštaju. Pomoću ovih isprobanih trikova, nema više suza.
07. 10. 2024. u 17:46
POHOVANE PILEĆE ŠNICLE: Ovako su ovaj specijalitet pravile naše bake
Ukoliko ste ljubitelj pohovanih šnicli, a nemate vremena ni stpljenja za dugotrajan proces koji zahteva pohovanje, ovo je pravi recept za vas. Kada budete isprobali ovaj način za pohovanje pilećih šnicli više nećete ni pomisliti da ih pohujete na klasičan način jer je ovako mnogo jednostavnije, a preukusne su.
07. 10. 2024. u 15:43
POTAŽ OD KESTENA: U samo nekoliko poteza dobijate savršeno ukusnu jesenju krem čorbicu
Kesten je jako zdrav i odličan izvor vlakana i podstiče rad creva i digestivnog trakta.
07. 10. 2024. u 10:00
Komentari (0)