Ukus koji će se tražiti cele zime. Njihova priprema nije teška, a poseban je recept za njih bez konzervansa.
Povezane vesti
NAJBRŽI RECEPT ZA PAPRIKE IZ TEGLE: Spremite pikantnu zimnicu za manje od sata (VIDEO)
BARENE, peglane, cepkane... sve su to vrste zimnice koje možete napraviti od paprika.
29. 10. 2024. u 08:00
UKUSAN I ZDRAV, PRAVI RUDNIK VITAMINA C: Originalni nemački recept za kiseli kupus, da uživate u salati u hladnim danima
DOMAĆICE zimnicu naveliko prave, a još nije kasno da se ukiseli kupus.
22. 10. 2024. u 14:13
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA SA SIROM I PAVLAKOM: Kremasta i jednostavna, a za sve prilike
Ovako pripremljena salata je odlična uz pečenje, ali i ribu.
30. 09. 2024. u 07:00
NAJUKUSNIJI DŽEM OD ŠIPURKA: Najslađa tajna bakine kuhinje
Sladite se i uživajte u najlepšem ukusu i boji domaćeg džema od šipurka.
09. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
NAJUKUSNIJI PILEĆI FILE SA SIROM I PARADAJZOM: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jela (VIDEO)
Rolovani pileći file sa sirom i paradajzom se peče u sosu od paradajz paste i pavlake, vrlo je atraktivan, poput jela iz restorana.
23. 11. 2024. u 10:00
SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
23. 11. 2024. u 07:00
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica
22. 11. 2024. u 15:00
Komentari (0)