Obožavate mango, ali ne znate kako da odaberete „pravi“ a još manje kako da ga očistite i isečete?
Povezane vesti
ZA TILI ČAS: Savet za domaćice - Evo kako da brzo iseckate beli luk
ZDRAV je i ukusan, bez njega veliki broj jela ne bi bio isti, ali kad bi trebalo sitno da ga iseckamo (kao što je potrebno za pripremu mnogih obroka) muka nas hvata.
30. 08. 2024. u 09:30
DA ZASIJA KAO NOV: Savet - Evo kako da lako očistite nakit od zlata
KAO i svaku dragocenost, i zlatni nakit bi trebalo da čuvamo i vodimo računa o njemu.
25. 08. 2024. u 15:00
DA LI JE PREVIŠE TOPLA: Kada je pravo vreme da se skuvana hrana stavi u frižider?
Zimi nam je lako, ako uveče skuvamo hranu nije problem ni da prenoći van frižidera, pa da je ujutro, potpuno ohlađenu, ubacimo unutra.
15. 08. 2024. u 07:30
DA ZABLISTA KAO NOVO: Lak način za čišćenje zagorelog posuđa
KADA nam jelo zagori ne znamo šta ćemo pre od muke, da li da pokušamo da ga „odlepimo“ od dna posude, spasemo ukus jela ili da provetrimo ceo stan.
10. 08. 2024. u 20:43
ZDRAVO I BEZBEDNO NA TANJIRU: Evo kako da uspešno očistite limun, pomorandžu, grejp, ili mandarinu
U VELIKOM broju recepata obavezan sastojak je rendana kora limuna ili pomorandže.
13. 08. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
NES ROLAT: Sočna poslastica i savršena kombinacija kafe i čokolade
Zaista se lako pravi, a poslužite ga - uz šta drugo, nego uz šolju nes ili domaće kafe.
02. 11. 2024. u 07:00
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
JUPI TORTA: Najukusnija poslastica, a gotova za 15 minuta
Jednostavna je, brzo se priprema i neodoljivo je ukusna.
01. 11. 2024. u 11:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)