RECEPT ZA SLANI ROLAT: Ukusna kombinacija pršute i sira
20. 01. 2025. u 07:00
Rolat sa pršutom i sirom pravi se od gotovog testa za picu i idealan je za slave.
Povezane vesti
ROLAT SA ŠUNKOM: Savršeno predjelo za svaku priliku
Rolat sa šunkom brzo je i jednostavno rešenje za ukusno predjelo, a uz lako prilagodljivo punjenje, savršen je za svaki ukus.
02. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Najnovije iz rubrike
KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online
DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
Pravljenju likera od nara posebna pažnja se poklanja u Italiji gde ovo piće ima gotovo svaka kuća.
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online
ČORBA OD TRI VRSTE LUKA: Izuzetno okrepljujuća i laka za pripremu (VIDEO)
Posle praznika i teške hrane vreme je da oporavite organizam. Napravite izuzetno zdravu i okrepljujuću čorbu od 3 vrste luka. Ova preukusna čorba pomoći će vam da se očistite od toksina, kao i da ojačate imunitet. Priprema je jednostavna i ne zahteva puno vremena.
20. 01. 2025. u 11:00Novosti online
DA LI SVINJSKA MAST IMA ROK TRAJANJA? Evo kako da znate da li se pokvarila
Kao i kod većine masnoća koja se koriste u kulinarstvu i mast može da se pokvari i užegne. Iako svinjska mast sigurno može da se drži na sobnoj temperaturi, u ostavi ili na nekom tamnom mestu, mogućnost da se pokvari se znatno povećava kada se temperatura ne održava konstantnom. Ukoliko je čuvate van rashladnog uređaja može da vam traje od četiri do šest meseci, a rok trajanja se produžava ukoliko je skladištite u frižideru, na čak godinu dana.
20. 01. 2025. u 09:00Novosti online
RECEPT ZA RAFAELO ROLAT: Neodoljiva poslastica budi sva čula, kao stvorena za slavsku trpezu
Klasik među kolačima i provereno dobar spoj čokolade i kokosa - nema mesta za greške.
19. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)