Sve je više domaćica koje odlučuju da same umese ražani hleb, a mi vam donosimo isprobani recept za čiju pripremu nije potrebno mnogo vremena.
Povezane vesti
RECEPT ZA PRŽENICE NA MALO DRUGAČIJI NAČIN: Ukusan doručak koji će svi obožavati
Prženice su mnogima omiljeni doručak, a da bi bile dobro spremljene treba da budu mekane i sočne iznutra, a hrskave i zlatne spolja. Sjajan su način i da iskoristite stari hleb.
14. 09. 2024. u 07:00
BRIOŠ: Francuski slatki hleb, zamirisaće celim domom
Svaka država se ponosi svojim kulinarskim majstorijama i ukusima, pa je često teško izdvojiti onaj najbolji. Francuska je poznata po svojim receptima od testa, pa je ovaj slatki hleb pridobio mnogo simpatija.
11. 09. 2024. u 07:00
BRZI OBROK ZA SVAKO DOBA DANA: Umesto da pravite omlet ili prženice, isprobajte recept za ovo jelo sa jajima i hlebom
U tiganju pomešajte i ispržite jaja, hleb i sir, pa poslužite za doručak ili večeru. Ovo jelo se lako pravi i sastojci su jeftini.
28. 07. 2024. u 07:00
KUKURUZNI HLEB BEZ KVASCA I GLUTENA: Zdrav i ukusan, a sprema se brzo
DONOSIMO vam jednostavan recept za kukuruzni hleb bez kvasca i glutena, koji se sprema očas posla.
18. 07. 2024. u 07:00
OBAVEZNO PROBAJTE: Zapečeni hleb sa belim lukom
Hrskav i aromatičan, zapečeni hleb sa belim lukom uvek je dobar izbor. Odlično se slaže uz ribu, ali možete da ga kombinujete i sa drugim jelima.
04. 07. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
TURSKA SUPA SA ĆURETINOM I LIMUNOM: Supa koja će vam ojačati organizam
Počinje sezona virusa i gripa i vreme je ojačate svoj imunitet prirodnim putem. Supe i čorbe su idealne za to i zato vam predlažemo da isprobate tursku supu sa limunom i ćuretinom.
28. 09. 2024. u 11:00
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
VOĆNI ČIA KARAMEL PUDING: Lagana poslastica koja se jede bez griže savesti
Započnite dan ukusima omiljenih kolača u zdravijoj varijanti čia pudinga.
28. 09. 2024. u 09:00
KAKO DA ČOKOLADNA GLAZURA NE PUCA PRI SEČENJU TORTE ILI KOLAČA: Poslastičar otkrio trik za koji malo ko zna
Domaćice širom sveta pomno prate emisije poznatog poslastičara Rudolfa Van Vina, i usvajaju svaki trik koji on prenese. Ovog puta vam donosimo trik za savršenu čokoladnu glazuru po njegovom receptu. Vaše torte će biti prava mala remek-dela ukoliko budete pratili ove korake.
28. 09. 2024. u 08:00
SALATA OD SOČIVA I BATATA: Vrlo jednostavno jelo inspirisano Mediteranom
Servira se uz feta sir i preliv sa senfom.
28. 09. 2024. u 07:00
Komentari (0)