NAJOMILJENIJI RUSKI VIKEND DORUČAK: Lažni uštipci sa sirom su najmekaniji koje ste probali, a ukus će vas oboriti s nogu

Tatjana Marković

22. 10. 2023. u 07:00

LAŽNI uštipci sa dve vrste sira su omiljeno jelo u ruskim porodicama, posebno neradnim danima, jer se spremaju lako, a svi obožavaju da ih jedu!

НАЈОМИЉЕНИЈИ РУСКИ ВИКЕНД ДОРУЧАК: Лажни уштипци са сиром су најмеканији које сте пробали, а укус ће вас оборити с ногу

Foto: Jutjub/Printskrin/ Domaći Kuhar

Idealan su doručak sa jutro tokom subote i nedelje, a to dobro znaju i Rusi. Obožavaju da pripreme ovo testo kada je porodica na okupu, jer se neverovatno brzo pravi, a ukus je savršen, te odmah sve nestane sa stola.

Zamese se začas i odmah kratko prže, nema nikakvog čekanja.

Potrebni sastojci:

350 g svežeg sira
150 g brašna
2 jajeta
250 ml jogurta
1 kašičica soli
1 kašičica praška za pecivo
100 g tvrdog sira
svež peršun

Kako se prave

U svež sir dodajte jaja, brašno, jogurt, so, prašak za pecivo, rendani sir i seckani peršun. Sve dobro sjedinite, pa kašikom vadite i sipajte u tiganj u kojem ste zagrejali malo ulja. Pržite sa obe strane i vadite na ubrus da se ocedi od viška ulja.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZRAEL JE ZATEČEN: Delije uradile nešto što je malo ko očekivao