KAKO DA BRZO UKLONITE SVE MIRISE POSLE SPREMANJA HRANE: Oba sastojka imate u kući
Neprijatni mirisi tokom kuvanja su redovna pojava, ali postoji izvrstan trik sa vodom i sirćetom, pomoću kog ćete neutralisati svaki ružan miris.
Bilo da pohujete, pržite ribu ili kuvate nešto, neprijatni mirisi su česta pojava i najgore od svega je kada se uvuku u garderobu, kosu i nameštaj. Međutim uz trik sa sirćetom i vodom takvi mirisi će biti prošlost.
Sve što treba da uradite je da u šerpici ili džezvi pomešate 3 kašike alkoholnog sirćeta i čašu vode. Ovu mešavinu kuvajte nekoliko minuta i neutralisaće neprijatne mirise koji su se proširili kuhinjom.
(stvarukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
NAMAZ OD ORAHA: Slasan i aromatičan, idealan kao prilog raznim jelima
10. 11. 2024. u 08:30
RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
06. 11. 2024. u 18:58
LIKER OD MANDARINE: Osvežavajući aperitiv za sve ljubitelje slatkih pića
12. 11. 2024. u 18:54
MAKRON SVE IZNENADIO: Evo šta kaže o pregovorima sa Putinom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron rekao je da ne isključuje mogućnost pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „kada kontekst dozvoljava“.
17. 11. 2024. u 21:03
ŠTA JE ATACMS KOJIM ĆE UKRAJINA UDARITI NA RUSIJU? Američka raketa ima domet 300 km, koristi se za gađanje ovih ciljeva
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Džozefa Bajdena ukinula je danas ograničenja koja su dosad Ukrajini blokirala upotrebu američkog oružja za napade duboko na rusku teritoriju.
17. 11. 2024. u 19:48
DA ČOVEK NE POVERUJE: Pogrebni biznis - evo čime se Legija bavi u zatvoru
TAJ posao mu je plaćen.
18. 11. 2024. u 15:42
Komentari (0)