AJVAR OD CEPKANIH PAPRIKA: Pravi se jednostavnije, a ukus je bogatiji i puniji
28. 09. 2023. u 17:00
MADA sezona pravljenja zimnice uveliko traje, još nije kasno da se obezbedite za zimu, a mi vam donosimo jedinstven recept za ajvar od cepkanih paprika.
Povezane vesti
NAJBRŽI RECEPT ZA PAPRIKE IZ TEGLE: Spremite pikantnu zimnicu za manje od sata (VIDEO)
BARENE, peglane, cepkane... sve su to vrste zimnice koje možete napraviti od paprika.
29. 10. 2024. u 08:00
OMILJENO PREDJELO PRAZNIČNE I SLAVSKE TRPEZE: Slana rozen torta sa ajvarom, uživaćete u svakom zalogaju
SLANE torte upotpunjavaju svaku prazničnu trpezu i čine je raskošnijom.
25. 10. 2024. u 07:00
UKUSAN I ZDRAV, PRAVI RUDNIK VITAMINA C: Originalni nemački recept za kiseli kupus, da uživate u salati u hladnim danima
DOMAĆICE zimnicu naveliko prave, a još nije kasno da se ukiseli kupus.
22. 10. 2024. u 14:13
AJVAR OD ZELENOG PARADAJZA: Bolji i ukusniji od svake druge zimnice
Ajvar od zelenog paradajza ide uz sva jela, pogotovo pečenja, može iznenađujuće dugo da traje. Posle otvaranja najbolje je da teglu držite u frižideru.
08. 10. 2024. u 13:00
KISELI KRASTAVČIĆI: Nema zimnice bez njih, a ovo je savršen i brz recept
Ukus koji će se tražiti cele zime. Njihova priprema nije teška, a poseban je recept za njih bez konzervansa.
27. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)