SPREMITE ROLOVANE PILEĆE ŠNICLE: Korak po korak do savršenog ručka (FOTO/VIDEO)

Новости онлине

27. 03. 2023. u 09:00

AKO ne znate šta da spremate danas, mi imamo fantastičnu ideju

СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic

Rolovane pileće šnicle - sastojci:

1 par pilećih šnicli

200 g suvog vrata
100 g kačkavalja
malo senfa
soli, bibera 
crvena slatka paprika

Još je potrebno:

prezle nekoliko kašika
brašno     
3 jajeta
ulje
papirni ubrusi

Rolovane pileće šnicle - priprema:

Meso iseći na šnicle, pa ga izlupati između folije tanko. Svaku šniclu dobro posoliti, pobiberiti, posuti paprikom, namazati senfom i dodati beli luk u granulama. Zatim na meso staviti listove suvog vrata i kačkavalja.

Foto: Bakina kuhinja

Tekst potpisa

Uviti u rolnicu i zaviti u foliju. Ostaviti u frižider da odstoji sat vremena.

Razbiti i umutiti jaja  i malo posoliti. Rolnice najpre provući kroz jaja, brašno, ponovo kroz jaja i prezle. Pržiti u dubokom ulju na srednjoj temperaturi.

Foto: Bakina kuhinja

 

Kad se lepo zarumene, vaditi na papirne ubruse. Servirati uz krompir pire.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ABA LIGA PRIZNALA: Sudije dvaput oštetile Partizan u poslednjem minutu večitog derbija, evo i kako