uživoRAT U UKRAJINI: "Ukrajinski vojnici koriste jake psihoaktivne supstance"; Ruska avijacija uništila prelaz preko reke Oskol (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2024. u 07:41 >> 10:55

RAT u Ukrajini ušao je u 974. dan.

РАТ У УКРАЈИНИ: Украјински војници користе јаке психоактивне супстанце; Руска авијација уништила прелаз преко реке Оскол (ВИДЕО)

Foto MO Rusije

Ruska avijacija uništila prelaz preko reke Oskol

 Ruska avijacija uništila je prelaz preko reke Oskol u Harkovskoj oblasti, lišivši neprijateljske jedinice ruta snabdevanja.

"Ukrajinski vojnici koriste jake psihoaktivne supstance"

Zarobljeni ukrajinski vojnik rekao je za Sputnjik da je video kako ukrajinski vojnici koriste jake psihoaktivne supstance.
Predstavnik MUP rekao je za Sputnjik i da su ukrajinski vojnici pod narkoticima pucali u dvoje civila dok su napuštali selo Piljno.

Oni su, takođe, prodavali psihoaktivne supstance i lekove koje su dobijali od volontera kao humanitarnu pomoć.

Ukrajinska vojska izvela 57 artiljerijskih napada

Ukrajinska vojska izvela je 57 artiljerijskih napada na levu obalu Dnjepra u Hersonskoj oblasti, rekao je novinarima dobro upućeni izvor.

Prema njegovim rečima, na udaru je bilo 12 naselja.

Ka-52M sprečili rotaciju jedinica

Posade helikoptera Ka-52M sprečile su rotaciju jedinica ukrajinske vojske u pograničnom delu Kurske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Ruska PVO oborila sedam ukrajinskih dronova

PVO je tokom noći oborila sedam ukrajinskih dronova - tri iznad Crnog mora i četiri iznad Kurske oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Oko Kijeva neutralisano deset ruskih dronova

U vazdušnom prostoru oko Kijeva tokom noći otkriveno je i neutralisano desetak ruskih dronova, saopštila je vojna uprava grada Kijeva.

U saopštenju se navodi da je to bio četrnaesti vazdušni napad ruskih oružanih snaga na Kijev od početka oktobra, prenosi Ukrinform.

Načelnik vojne uprave Kijeva Sergej Popko saopštio je da u ovom trenutku nema informacija o razaranjima ili žrtvama.

Prema njegovim rečima, mesto lansiranja dronova bila je Kurska oblast, a u toku noći u Kijevu je tri puta najavljivana uzbuna za vazdušnu opasnost, koja je trajala skoro šest sati.

Ruske snage zauzele sela Serebrjanka i Nikolajevka

Ruske snage zauzele su sela Serebrjanka i Nikolajevka u istočnoj ukrajinskoj oblasti Donjecka, javila je novinska agencija Tas.

Kijev tvrdi da je ukrajinska protivvazduhoplovna odbrana oborila 57 od 81 ruskog drona u 12 regiona širom zemlje.

Nacionalna garda Ruske Federacije objavila je da su njene specijalne snage sprečile ukrajinsku diverzantsko-izviđačku grupu da uđe u jednu od šuma u ​​Kurskoj oblasti, prenela je agecija Tas.

Kako se dodaje, neprijateljsko vozilo uništeno je bespilotnom letelicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIO JE PRVA HIV POZITIVNA OSOBA U JUGOSLAVIJI: Član grupe EKV je prema rečima svojih prijatelja živeo i umro kao anđeo