NOVA SEZONA, ISTI JOKIĆ: Nikolina dominacija NBA ligom se nastavlja

V.M.

24. 10. 2024. u 12:20

JOŠ jedan naš večerašnji izbor je najbolji igrač sveta čiji Denver nagetsi dočekuju Oklahoma siti tandere u "Bol areni" (4.00).

НОВА СЕЗОНА, ИСТИ ЈОКИЋ: Николина доминација НБА лигом се наставља

FOTO: Tanjug/AP

Nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Nikola Jokić je spreman za pohod na drugu titulu i odbranu naslova MVP-ja NBA lige.

Sjajni srpski centar je bio proglašavan za najboljeg igrača lige tri puta u prethodne četiri sezone, tako da je postavio sebi visoke ciljeve, ali on iz godine u godinu uspeva da ih nadmaši i postavi nove rekorde.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Jokić bi ove sezone mogao imati motiv više pošto je Denver podbacio u plej-ofu prošle sezone, eliminisan je u polufinalu Zapada od Minesote u sedam utakmica i momak iz Sombora je spreman da vrati svoju ekipu u veliko finale.

Prvi protivnik biće mu jedan od glavnih rivala na Zapadu, ekipa Oklahome koja takođe pretenduje na titulu i večeras nas očekuje veoma zanimljiva utakmica.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Verujemo da će Jokić imati dominantnu partiju, a kao predlog bismo izdvojili da će prebaciti zadatu granicu skokova, pošto nije velika za njegove standarde.

NAŠ TIP: Nikola Jokić skokovi +12,5 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici