HARIS SE OBRUŠILA NA TRAMPA ZBOG HITLERA: Duboko zabrinjavajuće i neverovatno opasno

Tanjug

23. 10. 2024. u 21:51

KOMENTARIŠUĆI neke izjave o Adolfu Hitleru koje je republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp navodno dao dok je bio predsednik, potpredsednica SAD i demokratska kandidatkinja na predstojećim predsedničkim izborima Kamala Haris, ocenila je danas da su takvi Trampovi komentari "duboko zabrinjavajući i neverovatno opasni".

ХАРИС СЕ ОБРУШИЛА НА ТРАМПА ЗБОГ ХИТЛЕРА: Дубоко забрињавајуће и невероватно опасно

Tanjug

Džon Keli koji je bio šef osoblja Bele kuće tokom Trampove administracije i koji je nakon toga postao kritičar bivšeg predsednika, izjavio je u nekoliko nedavnih intervjua da je Tramp pozitivno govorio o Adolfu Hitleru dok je bio na vlasti, prenosi Skaj njuz.

"On je više puta rekao da je Hitler radio i neke dobre stvari," rekao je, između ostalog, Keli. Komentarišući te Trampove izjave, potpredsednica SAD Haris je ocenila da je "duboko zabrinjavajuće i neverovatno opasno da Donald Tramp (afirmativno) pominje Adolfa Hitlera, čoveka koji je odgovoran za smrt šest miliona Jevreja i stotine hiljada Amerikanaca".

Harisova se takođe obrušila na svog republikanskog suparnika zbog toga što je sudije, novinare i izborne zvaničnike nazvao "unutrašnjim neprijateljima", zaključivši da Tramp sve više postaje nesposoban i nestabilan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda