RUSIJA PRODUŽILA PRITVOR LAŽNOM EKOLOGU I PEDOFILU ALEKSEJU PODNEBESNOM: Pre dve godine bio kandidat za psihijatrijsko lečenje

Novosti onlajn

18. 10. 2024. u 12:21

LAŽNOM EKOLOGU i blogeru iz Nižnjeg Novgoroda Alekseju Podnebesnom produžena je kazna u istražnom zatvoru u Sankt Peterburgu za mesec dana.

РУСИЈА ПРОДУЖИЛА ПРИТВОР ЛАЖНОМ ЕКОЛОГУ И ПЕДОФИЛУ АЛЕКСЕЈУ ПОДНЕБЕСНОМ: Пре две године био кандидат за психијатријско лечење

Foto: Printscreen

Podnebesni, ekološki aktivista, pripadnik je nastranog seksualnog pokreta, a u pritvoru je zbog pedofilije. 

„Smolninski okružni sud u Sankt Peterburgu je razmotrio zahtev istrage za produženje preventivne mere u vidu pritvora u odnosu na Alekseja Podnebesnog. Sud je saslušao sve i odlučio da produži pritvor do 18. novembra 2024. godine", navedeno je u saopštenju o produžavanju pritvora.

Podsetimo, Podnebesni je u avgustu bio zatvoren u istražnom zatvoru pod optužbom da je počinio krivična dela iz 134. dela 1 čl. 135 Krivičnog zakonika Ruske Federacije (polni odnos sa osobom, vršenje nepristojnih radnji bez upotrebe nasilja, počinjeno prema licu mlađem od šesnaest godina).

Podsetimo, pre dve godine, eko-aktivista Podnebesni, kako se tada pisalo o njemu u ruskim medijima, trebao je biti poslat na psihijatrijsko lečenje. 

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?