uživoPRENOS, CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ: Kakva utakmica! Luka Ilić uradio nešto što nikada do sada nije! (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2024. u 14:48

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Niša u 12. kolu Superlige Srbije, a prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - РАДНИЧКИ НИШ: Каква утакмица! Лука Илић урадио нешто што никада до сада није! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Radnički Niš 5:0

Drugo poluvreme:

70' - Ponovo je Luka Ilić bio u prilici da postigne gol, ali je zaustavljen. Mnogo veći problem za Milojevića je pad Ilića koji se drži za rame i deluje kao da neće moći da nastavi igru.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

64' - Radnički je konačno došao do lopte. Vanja Ilić je pokušao iz daljine, ali je lopta otišla preko gola.

60' - GOL! Tek što se nastavila igra, Katai je ponovo matirao Ilića! Olajinka je prošao po strani i uputio centaršut ka Kataiu koji se samo "poklonio" i glavom postigao novi pogodak za crveno-bele. Ovim pogotkom Katai se izjednačio sa legendarnim Darkom Pančevim po pitanju golova u crveno-belom dresu sa 116. golova.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

58' - GOL! Odmah Katai pokazuje klasu! Dovoljna su bila samo tri poteza da pokaže zašto je majstor. Bez problema je isfintirao celu odbranu Radničkog i matirao Ilića.

56' - Milojević povlači novi potez. Ulazi Katai u igru dok je napustio teren Duarte.

51' - Radnički je krenuo nešto agresivnije u drugom poluvremenu. Pokušavaju izabranici Nikole Drinčića da napadnu šampiona, međutim bez uspeha.

46' - Počelo je drugo poluvreme! U igru su ušli Veljko Milosavljević i Nemanja Radonjić, a izašli su Maksimović i Spajić za Zvezdu.

Prvo poluvreme:

45' - Kraj prvog poluvremena! Crvena zvezda vodi 3:0.

43' - GOL! Het-trik Luke Ilića! Za ovaj pogodak najzaslužniji je mladi Maksimović. "Srpski Mesi" sve više i više pokazuje zašto je dobio ovaj nadimak. Sjajno je prošao tri igrača Radničkog, uputio šut ali je onj odbranjen. Lopta je došla do Ilića koji se sjajno snalazi i postiže gol.

40' - Radnički mora da krene na "sve ili ništa". Pokušavaju Nišlije da napadaju, ali se otvara dosta prostora za kontru Zvezde. Imali su crveno-beli dobru kontru, ali nema promene rezultata.

33' - GOL! Ponovo Luka Ilić! Ovog puta Rodić je uspeo da uputi sjajan centaršut i Ilić je sjajno reagovao glavom, te bez većih problema smestio loptu u mrežu.

31' - Igra se pretežno na sredini terena. Crvena zvezda drži posed i uspeva da održi kontrolu nad ovim mečom.

28' - Prucev je dobio nezogodan udarac. Pokušao je da nastavi igru, ali po svemu sudeći neće moći. Seol se sprema da ga zameni.

23' - Ponovo je Zvezda imala priliku iz prekida. Ovog puta je Maksimović centrirao, ali je bio lak posao za Ilića.

16' - Izuztena prilika za Zvezdu posle prekida. Bio je sjajan centaršut Ilića i Spajić je pokušao ali nije uspeo. Tom prilikom dobio je i udarac u glavu i moraće da uđe lekarska ekipa.

12' - Radnički je imao prvu priliku preko Vanje Ilića, ali nije bio precizan, te nije bilo prevelike opasnosti po gol Zvezde.

9' - Crvena zvezda je usporila tempo igre i igra se uglavnom na sredini terena. Olajina je poveo novu akciju crveno-belih ali se spetljao pred šesnaestercem i Radnički je lako otklonio opasnost. Potom je i Maksimović pokušao, ali je lopta otišla preko gola.

4' - GOL! Sjajna solo akcija Luke Ilića, koji je sam krenuo sa svoje polovine i došao do šesnaesterca. Lako je matirao Manojloića i doveo Zvezdu do prednosti već na samom početku meča.

1' - Počela je utakmica! Sa centra kreću fudbaleri Radničkog.

Sastavi timova:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): M. Ilić - Prucev, Điga, Spajić, Rodić - Krunić, Elšnik - Maksimović, L.Ilić, Olajinka - Duarte.

RADNIČKI (4-4-2): Manojlović - Đo, Vojnović, Jamkam, Stojanović - Nišić, Stajić, Belaković, Ilić - Jurukov, Stjuart.

Uoči meča:

Posle 12 dana ponovo se vraća klupski fudbal u Srbiju. Reprezentativnu pauzu iskoristili su klubovi da predahnu i pripreme se za izazove koji ih očekuju. Šampion Srbije Crvena zvezda imaće težak zadatak i pravu proveru protiv ekipe Radničkog iz Niša pred gostovanje Monaku u Ligi šampiona narednog utorka. Nišlije do sada imaju dosta dobru sezonu i pod vođstvom Nikole Drinčića igraju vrlo zanimljiv fudbal, te trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli. Očekuje se da na stadion "Rajko Mitić" neće doći sa belom zastavom i da će pokušati da pruže dostojanstven otpor velikom favoritu. Zvezdi će ovaj duel biti od velike koristi da vidi gde se nalazi pred veliki izazov koji očekuje izabranike Vladana Milojevića u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: VEĆ SE STVARA GUŽVA: Navijači Intera krenuli na utakmicu sa Crvenom zvezdom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid