uživoRAT U UKRAJINI: Rusi objavili novi snimak sa fronta

Novosti online

21. 09. 2024. u 07:42 >> 09:02

RAT u Ukrajini ušao je u 941. dan.

РАТ У УКРАЈИНИ: Руси објавили нови снимак са фронта

Foto: Profimedia

Dvoje mrtvih u granatiranju Gorlovke

Ukrajinske snage granatirale su stambeno naselje u Gorlovki u DNR. Poginuo je vozač autobusa, a u bolnici je preminula i žena koja je ranjena prilikom granatiranja dan ranije, saopštio je gradonačelnik Ivan Prihodko,.

 

Eksplozije širom Ukrajine

Tokom noći eksplozije su odjekivale u Čerkaskoj oblasti Ukrajine, Harkovu, Kirovogradskoj oblasti, Krivom Rogu, Mirgorodu, javili su mediji. Sirene za vazdušnu opasnost oglašavale su se u osam ukrajinski oblasti – Dnjepropetrovskoj, Poltavskoj, Sumskoj, Černigovskoj, Odeskoj, Nikolajevskoj, Viničkoj, Harkovskoj oblasti, kao i u delovima Zaporoške i Hersonske oblasti Ukrajine koje kontrolišu Oružane snage Ukrajine.

Snimak ruskog MO

Posada Su-34 izvela je napade na ljudstvo i oklopnu tehniku ukrajinske vojske u pograničnom delu Kurske oblasti.
 

Evakuacija u Tihoreckom okrugu

Dva drona su onesposobljena u Tihoreckom okrugu Krasnodarskog kraja, ali je usled pada delova letelice izbio požar koji je zahvatio eksplozivne predmete i počela je detonacija, saopštio je gubernator Venijamin Kondratjev.

Kako je istakao, iz bezbednosnih razloga se evakuišu stanovnici obližnjeg naseljenog mesta. Na licu mesta su dežurne službe. Nema povređenih.

BONUS VIDEO: RUSI NA POZICIJI  - Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!