BUDITE DODATNO OPREZNI U VOŽNJI Astro savet za sredu, 3. jul: Ne žurite, dobro razmislite, proverite sve što je potrebno

Astrolog Marina Jungić Milošević

03. 07. 2024. u 07:00

MESEC (emocije, raspoloženje, intuicija, podsvest, žene) danas, kao i svakog meseca, obrazuje konjunkciju sa Jupiterom (ekspanzija, prosperitet, kontakti sa strancima, srećne okolnosti) donoseći mnogima inspiraciju, entuzijazam, motivaciju, honorarne ili paralelne poslove i kraća putovanja.

БУДИТЕ ДОДАТНО ОПРЕЗНИ У ВОЖЊИ Астро савет за среду, 3. јул: Не журите, добро размислите, проверите све што је потребно

Foto: Profimedia

Ovo se, pre svega, odnosi na vazdušne i vatrene znake prve dekade: majske Blizance, septembarske Vage, januarske Vodolijama, martovske Ovnove, julske Lavove i novembarske Strelce.

I ostali aspekti Meseca danas su povoljni - sekstili sa Merkurom (komunikacija, biznis, kraća putovanja, deca, rođaci) i Neptunom (umetnost, muzika, farmacija, psihologija), kao i trigon sa retrogradnim Plutonom (moć, novac, strast). Zato se potrudite da maksimalno iskoristite današnji dan u svakom pogledu.

S druge strane, trebalo bi obratiti pažnju na skrivena upozorenja, poput sekstila između Neptuna i Jupitera, jer Jupiter sve uvećava, pa i simboliku retrogradnog Neptuna (prevara, iluzija), koji se još nalazi na 29. stepenu Riba (opasnost od vode). Zato, čak i ako vam deluje da opasnost ne postoji, budite oprezni. Ne žurite, dobro razmislite, proverite sve što je potrebno, bilo da se radi o aranžmanu za letovanje, izletu van grada, odlasku na bazen, organizaciji rođendana ili druženja za decu, porodičnoj proslavi itd.

Takođe, sekstil između Meseca blizu Jupitera u Blizancima (saobraćaj, vožnja, automobili) i Neptuna (magla, kiša, čak i sunce koje može da zavara kada se čas skriva iza oblaka, čas jače sija), utiče na koncentraciju vozača, čineći ih opuštenijim, lenjim, zbog čega njihova pažnja za volanom može da popusti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!