POVODOM POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE: Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson posetio je internacionalnu školu

Novosti onlajn

04. 09. 2024. u 17:15

NjEGOVA ekselencija gospodin Edvard Ferguson, ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji, svojom posetom uveličao je početak nove školske godine u Kreativnom peru, Cambridge internacionalnoj školi.

ПОВОДОМ ПОЧЕТКА НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ: Амбасадор Велике Британије Едвард Фергусон посетио је интернационалну школу

Foto: Printskrin Youtube/Center for Strategic & International Studies

Tom prilikom, ambasador Edvard Ferguson se obratio prisutnim đacima i njihovim roditeljima, poželivši im uspešnu školsku godinu, da ne zaborave da je škola između ostalog mesto druženja i zabave i da uvek budu puni razumevanja za druge i tako grade prijateljstva koja će negovati čitavog života. Takođe, uživao je u posebnom programu koji su izveli učenici i učenice, prikazujući svoje talente i posvećenost.

Izvršna direktorka Internacionalnog sistema Kreativno pero, dr Neda Pavlović, u ime osnivačica Gorice Nedeljković Bogdanović i Aleksandre Nedeljković, zaposlenih, dece i roditelja, izrazila je veliku zahvalnost ambasadoru Edvardu Fergusonu na pruženoj podršci i ukazanoj časti.

Dr Neda Pavlović je istakla da je Univerzitet u Kembridžu prepoznao Kreativno pero među prvima kao pouzdanog partnera, a sada naš sistem ulazi u svoje punoletstvo, 18. godinu postojanja. Potvrdila je da je škola spremna da bude lider u oblasti međunarodnog obrazovanja i pozvala roditelje i đake da zajedno stvaraju budućnost ispunjenu znanjem, inovacijama i globalnim vrednostima.

Ovaj događaj ne samo da označava početak nove školske godine, već i potvrđuje snažno partnerstvo između Kreativnog pera i Ujedinjenog Kraljevstva. Uz podršku i priznanje partnera poput Ujedinjenog Kraljevstva, Kreativno pero nastavlja da gradi mostove između kultura, postavljajući nove standarde u obrazovanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio