Политика
"ПРОЈЕКАТ КОЈИ ИМА ШИРИ ДРУШТЕНИ ЗНАЧАЈ": Вучевић обишао радове на реконструкцији "Ложионице" (ВИДЕО)
23. 01. 2025. у 12:10 >> 17:19
Фудбал
ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ НЕУНИШТИВ: Модрићев потез одушевио Шпанце, за све крив Анћелоти
23. 01. 2025. у 17:45
БИТНО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ФЕНЕРБАХЧЕ: Тадић добио новог саиграча, и то из Премијер лиге!
23. 01. 2025. у 16:40
ТОТАЛНИ ОБРТ! Страхиња Павловић напушта Милано и иде тамо где га нико није очекивао
23. 01. 2025. у 14:09
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom