ЂИЛАС КУЈЕ ПЛАН СА ПИЦУЛОМ: Тражи помоћ од усташе, желе да доведу странце да сруше Вучића и уређују Србију (ВИДЕО)
23. 12. 2024. у 21:52 >> 21:57
23. 12. 2024. у 21:52 >> 21:57
23. 12. 2024. у 18:57
23. 12. 2024. у 11:57
23. 12. 2024. у 09:33
22. 12. 2024. у 21:51
22. 12. 2024. у 12:45
22. 12. 2024. у 11:59
23. 12. 2024. у 22:38
23. 12. 2024. у 21:54
23. 12. 2024. у 19:52
23. 12. 2024. у 19:26
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom