Јаја су идеалан доручак, о чему сведочи њихова неприкосновена нутритивна вредност. Било да их једете у облику омлета, на око или кувана, савршена су за почетак дана. Поред тога, она су и одличан састојак за оброк-салату.
Повезане вести
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЈОЈ ОДОЛИТЕ: Веганска салата са краставцем и кикирикијем
Ову веганску салату са краставцем и кикирикијем ћете одмах направити јер је одлична замена за оброк.
18. 09. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И НАЈБРЖА: Салата од печених тиквица и фета сира, укус који иде уз свако јело
Не можете погрешити са комбинацијом тиквица, фета сира и сланутка, чери парадајза и младог лука.
14. 09. 2024. у 08:00
ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна
Доносимо вам најбољи рецепт за оброк салату Црвено море која се прави за мање од 10 минута.
04. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам
Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.
28. 09. 2024. у 11:00
ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Јело које ће вас задивити савршеном комбинацијом укуса
Ако немате идеју шта да спремите за ручак или вечеру, запечене њоке са млевеним месом у парадајз сосу су наш предлог.
28. 09. 2024. у 10:00
ВОЋНИ ЧИА КАРАМЕЛ ПУДИНГ: Лагана посластица која се једе без гриже савести
Започните дан укусима омиљених колача у здравијој варијанти чиа пудинга.
28. 09. 2024. у 09:00
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)