Јаја су идеалан доручак, о чему сведочи њихова неприкосновена нутритивна вредност. Било да их једете у облику омлета, на око или кувана, савршена су за почетак дана. Поред тога, она су и одличан састојак за оброк-салату.
Повезане вести
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
МОРАТЕ ДА ЈЕ ПРОБАТЕ: Кремаста салата са јајима и ситним белим сиром
Кремаста салата са јајима и ситним белим сиром идеална је за ужину или главни оброк, а можете да је једете уз тостирани хлеб.
30. 10. 2024. у 07:00
САЛАТА ОД КИНОЕ: Освежавајући и здрав оброк са поврћем и лимуновим преливом
Ова салата од киное је савршено јело за ове јесење дане, а такође је и врло хранљива.
04. 10. 2024. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
НЕС РОЛАТ: Сочна посластица и савршена комбинација кафе и чоколаде
Заиста се лако прави, а послужите га - уз шта друго, него уз шољу нес или домаће кафе.
02. 11. 2024. у 07:00
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)