САЛАТА ОД МЛАДИХ КРОМПИРА И ПАВЛАКЕ: Брза и једноставна припрема
22. 05. 2024. у 17:00
Кромпир салата од куваног младог кромпира и павлаке је једноставан, а укусан оброк који можете да користите и као прилог.
Повезане вести
КРЕМАСТА ПОСНА САЛАТА СА КРОМПИРОМ И ЦРВЕНИМ ЛУКОМ: Савршено предјело које ћете обожавати
Посна салата са кромпиром и црвеним луком је врло издашна, ароматична и савршен додатак славској трпези.
17. 12. 2024. у 15:00
ОСВЕЖАВАЈУЋИ И ЗДРАВ ОБРОК: Салата од туњевине и тестенине
Ова салата може бити доручак, ручак или вечера, а оно што ће вас посебно изненадити је прелив који је пуног укуса, киселкаст и савршено пристаје уз туњевину и тестенину.
06. 11. 2024. у 09:30
Најновије из рубрике
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане
Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.
21. 12. 2024. у 15:00
УЖИВАЈТЕ У ЧАРОБНОМ УКУСУ: Рижото са морским плодовима
Импресионирајте своје укућане и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати.
21. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)