Ставите пилетину и јунетину у шерпу са два литра слане воде, затим убаците црни лук исецкан на коцкице, као и шаргарепу, кромпир и пашканат који сте исекли на колутиће.
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана.
Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.
Коментари (0)