ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити
04. 10. 2024. у 09:00
Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.
Повезане вести
СОЧНА, УКУСНА, КАЧКАВАЉ СЕ ТОПИ У УСТИМА: Пица пита са млевеним месом, нећете моћи да јој одолите (ВИДЕО)
Пица пита са млевениим месом је врло раскошна, пуна укуса и идеална за главни оброк.
24. 10. 2024. у 18:19
САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
26. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане
Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.
21. 12. 2024. у 15:00
УЖИВАЈТЕ У ЧАРОБНОМ УКУСУ: Рижото са морским плодовима
Импресионирајте своје укућане и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати.
21. 12. 2024. у 13:00
РАФАЕЛО ТОРТА: Ваздушаста и лагана, попут снега, и подсећа на чувене чоколадице
За љубитеље кокоса рафаело торта је право решење.
21. 12. 2024. у 11:00
Коментари (0)