ЛОСОС СА ПРОКЕЉОМ: Овако га припремају професионални кувари, толико је сочан да се топи у устима
08. 08. 2024. у 16:30
Прокељ и лосос се савршено уклапају и брзо спремају.
Повезане вести
ЛОСОС У ЉУТОМ СОСУ: Пикантно и зачињено посно јело
Пикантна риба за праве гурмане.
02. 12. 2024. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ЗДРАВ РУЧАК: Лосос у сосу од шафрана
Многи мисле да је припрема лососа тешка и компликована, али заправо, његово спремање је врло лако и готово је после само неколико минута.
17. 10. 2024. у 11:14
Најновије из рубрике
ПОСНИ МАФИНИ СА ЛИМУНОМ: Фантастична комбинација укуса
Било да постите или само бринете о свом здрављу, обожаваћете овај рецепт за веганске мафине са лимуном као алтернативу за обичне мафине. Осим што се праве без јаја, а тесто се савршено диже и без њих, уместо млечних састојака користи се бадемово млеко, јабуково сирће и маслиново уље.
18. 12. 2024. у 15:24Новости онлине
ПОСНА САЛАТА СА ПРОКЕЉОМ: Одлична за све врсте славља, можете је спремити за Светог Николу као прилог уз рибу
Ову здраву и веома укусну салату можете сервирати као предјело или прилог риби или месу.
18. 12. 2024. у 15:00
ИДЕАЛАН СИТНИ КОЛАЧ ЗА ПРОСЛАВЕ: Лешник гнезда, неодољивог изгледа, а још богатијег укуса
Лешник гнезда су изузетно једноставна за припрему, а брза израда их чини идеалним избором за свечане прилике или тренутке кад желите уживати у слатком задовољству без компликоване припреме и обигравања око шпорета и рерне.
18. 12. 2024. у 13:00
МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
Коментари (0)