ПОЧЕО је Петровдански пост, па је идеално време да испробате рецепте за рибу.
Повезане вести
ВРХУНСКА ПОСНА ПУЊЕНА ПАПРИКА: Лепша и укуснија него са месом
Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
29. 04. 2024. у 11:00
ИСПРОБАЈТЕ ФАНУРОПИТУ: Једноставни грчки посни колач
КОЛАЧ фануропиту често праве Грци у част Светог Фанурија.
02. 07. 2024. у 07:00
САВРШЕНО ЛЕТЊЕ ЈЕЛО: Мусака од поврћа и сира, изгледа фантастично, а и укус ће вас распаметити
Уколико немате идеју за данашњи ручак, ово је идеалан рецепт који ће одушевити целу породицу.
30. 06. 2024. у 07:00
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Не треба вам роштиљ, праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
КАДА се помене роштиљ, већина људи помисли на - ћевапе.
28. 06. 2024. у 10:00
ПИЈАНЕ ЋУФТЕ СА МЛАДИМ КРОМПИРИЋИМА: Ово је ручак којег се ретки сећају, али укус је толико леп да ћете га спремати често
Сочан и укусан ручак.
27. 06. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ТУФАХИЈЕ: Јабуке пуњене орасима по традиционалном рецепту који се преноси с колена на колено
Туфах на арапском језику значи јабука одакле је и изведен назив за туфахије.
06. 07. 2024. у 19:00
ПИЛЕЋИ НАГЕТСИ ИЗ РЕРНЕ : Крцкаво, поховано месо са кромпиром, без стајања крај шпорета
Пилеће нагетсе послужите уз мајонез или кечап.
06. 07. 2024. у 16:00
ПОСНА ЧОРБА ОД БАКАЛАРА: Права рибља магија
Брза, једноставна и апсолутно дивна посна чорба од бакалара.
06. 07. 2024. у 14:16
САЛАТА СА ПЕЧЕНИМ ХЛЕБОМ И ПАПРИКАМА: Ово је најбоља италијанска салата коју ћете пробати
Салата је одлично решење када желите нешто на брзину, а ова са печеним хлебом и паприкама је најбољи избор.
06. 07. 2024. у 13:00
РУЧАК ЗА ДАНАС: Паста са пилетином и спанаћом
Паста са пилетином и спанаћем у бешамел сосу готова је за пола сата. Сочна и кремаста, постаће вам омиљено јело, које ћете често да правите.
06. 07. 2024. у 10:00
Коментари (0)