ТАРТАР БИФТЕК: Јело које свакога оставља без даха
09. 05. 2024. у 21:00
Постоји храна коју најчешће можете јести у ресторану, али уколико се фокусирате на њену припрему, врло лако то можете имати и на својој трпези.
Повезане вести
ЊЕГОВО ВЕЛИЧАНСТВО БИФТЕК ВЕЛИНГТОН: За праве гурманске ужитке направите оброк којем нико неће одолети
Неприкосновен укус правог комада меса, чудноватог је укуса, а и мириса.
04. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ФЕНОМЕНАЛНА ЧУПАВАЦ ТОРТА: Кремаста, сочна, не пече се и прави очас посла (ВИДЕО)
Непечена кремаста посластица са најједноставнијом припремом на свету.
22. 12. 2024. у 15:00
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)