Политика
ПОЗИВ ГРАЂАНИМА ИЗ ВИШЕГ ЈАВНОГ ТУЖИЛАШТВА: Пријавите корупцију, без задршке
03. 01. 2025. у 16:35
Тенис
ЕКСПРЕСНА ПОБЕДА: Сабаленка пласирала се у полуфинале турнира у Бризбејну
03. 01. 2025. у 16:45
КАКАВ МЕЧ У ХОНГКОНГУ: Нишикори после велике борбе обезбедио пласман у полуфинале
03. 01. 2025. у 16:12
АТП БРИЗБЕЈН: Новак Ђоковић добио пoтенцијалног ривала у полуфиналу ако прође Американца
03. 01. 2025. у 10:08
Фудбал
ЈУНАЈТЕД ЧУВА ШТОПЕРА: Хари Мегвајер продужио уговор са "црвеним ђаволима"
03. 01. 2025. у 18:18
НИШТА ОД ПОВРАТКА У ЗВЕЗДУ: Млади фудбалер остаје на позајмици у ИМТ-у
03. 01. 2025. у 17:43
ШТОПЕР ЗВЕЗДЕ НА ЦЕНИ: Три клуба из Премијер лиге показала интерсовање за Насера Ђигу
03. 01. 2025. у 17:12
"ГЛАВУ ГОРЕ!" Никола Дринчић обавио прозивку на Чаиру: Два појачања стижу
03. 01. 2025. у 15:50
zora
24.12.2023. 15:31
Meni su supe i corbe uvek bile siromasna hrana.Sipas jednu kutlacu a oni insistiraju da sipas jos. Kad pojedes i tu drugu te slane zacinjene vodice jedva ima mesta za glavno jelo a da ne govorimo o nekoj salati i desertu. Juneca kost, vegeta i dobijes miris i ukus O corbama isto. Otisla sam na zapad i corbe su se kuvale samo zimi. Nije bilo kostiju vec cisto povrce. Kuvano, blindirano sa malo pavlake i dobijes ono sto ti treba da se zagrejes u zimskim danima kad dodjes s posla. Nema razloga da grejes dusu usred leta.
Sta reci
24.12.2023. 16:07
Pomjesajte sve zajedno i stavite prstohvat praska za pecivo.