РЕЦЕПТ ЗА НОВОГОДИШЊИ ПУНЧ: Пикантни напитак идеалан за празнике
28. 12. 2024. у 11:00
Новогодишњи пунч је традиционално пиће које утемељује дух празника, савршено за загревање вечери и стварање атмосфере добродошлице.
Повезане вести
НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКИЦЕ СА КРЕМ СИРОМ: Прелепо предјело које одузима дах (ВИДЕО)
Новогодишње јелкице са крем сиром савршене су за новогодишњу трпезу.
26. 12. 2024. у 07:00
ЗАБОРАВИТЕ НА РУСКУ И МИМОЗУ: Чувена румунска салата из рерне, ово свечано предјело украсиће сваку трпезу (ВИДЕО)
Салата од говедине је традиционално румунско и молдавско јело, које се углавном служи када су празници или неке свечане прилике.
19. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ЧУВЕНИ БЕЛГИЈСКИ ВАФЛИ СА РУМОМ: Неодољив празнични колач који доноси срећу у Новој години
Белгијски вафли са румом су идеалан новогодишњи десерт са којим ћете да призовете срећу и слатке тренутке.
26. 12. 2024. у 13:00
ПРАВО ЈЕСЕЊЕ ПИЋЕ - ЛИКЕР ОД КЕСТЕНА: Сладак аперитив уз кафу или пред вечеру, осваја чула
Доласком јесени на сваком кораку мирише кестење.
03. 11. 2024. у 13:00
ОСВАЈА НА ПРВИ ГУТЉАЈ: Направите чувену ирску кафу, тајна је у овом састојку
Тајна савршене ирске кафе је да буде на ивици – ни превише горка ни превише слатка.
31. 10. 2024. у 17:30
Најновије из рубрике
ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАЈА: Слатко кремасто пиће савршено за престојеће празнике
Ликер од јаја се чува у фрижидеру и сервира потпуно хладан. У различитим земљама постоје различите верзије овог ликера, али у сваком рецепту основу чине умућена јаја.
29. 12. 2024. у 15:00Новости онлине
ЧОКОЛАДНЕ ПРОФИТЕРОЛЕ: Укусне и кремасте таман су идеалне за један залогај
Слаткиш за залогај довољан да поправи расположење. За овај десерт кажу да потиче из Француске, али се толико проширио да га сви често једемо.
29. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ОТКРИВАМО КАКО ДА НАПРАВИТЕ ТЕРИЈАКИ СОС: Слатко кисели умак идеалан за све врсте меса
Теријаки сос је пореклом из Јапана, али је врло популаран у целом свету и једе се уз месо или салате.
29. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
ПОСНА ЦАРСКА ПИТА: Брза припрема и шаренолики изглед је издвајају од свих јела
Време поста је и даље, па се домаћице довијају које рецепте да искористе и тако обрадују своје укућане.
29. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)