Постоје многе варијанте како се спрема славско жито, односно кољиво, делује наизглед да је све слично, али укус одваја једно славско жито са орасима од другог.
Повезане вести
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
САВРШЕНО ПРЕДЈЕЛО ЗА АРАНЂЕЛОВДАН: Традиционалан, а једноставан рецепт за пихтије неодољивог укуса
Славске пихтије пуне су меса, савршено декорисане и једно од предјела које се мора наћи на вашој трпези.
19. 11. 2024. у 12:52
РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези
Мимоза салата је једно од омиљених предјела на српским слављима и свечаностима. Слојеви ренданог поврћа и шунке у комбинацији са павлаком и мајонезом чине заводљиву комбинацију укуса коју сви воле.
20. 11. 2024. у 13:00
ВЕРНИЦИ У ЗАБЛУДИ: Да ли се на Аранђеловдан спрема жито?
КУВАНА пшеница није симбол смрти, већ живота оних који су живели и који сада живе у вери са Богом и својом Крсном славом.
19. 11. 2024. у 18:54
ОВАКО СЕ ПРАВЕ НАЈЛЕПШИ УКРАСИ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ: Рецепт и инструкције за сваки православни симбол (ВИДЕО)
Време слава је увелико почело, а свака домаћица жели да се искаже савршеним славским колачем. Ако сте помислили да је прављење ових симбола компликовано, варате се.
20. 11. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
СОЧАН ГРИЗ КОЛАЧ СА ЏЕМОМ: Брз, јефтин колач за сваки дан (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за гриз колач са џемом, који се прави очас посла.
21. 11. 2024. у 13:30
СТАРИНСКЕ ШУФНУДЛЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ, А ПРЕЛИВЕНЕ КАЈМАКОМ: Јело које ће многе подсетити на детињство
За младе домаћице које се не сећају шта су шуфнудле, битно је истаћи да је укус сличан кнедлама, али да је ово слана варијанта, феноменална за вечеру.
21. 11. 2024. у 12:30
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
КНЕДЛЕ СА ЏЕМОМ И ОРАСИМА: Сочне и слатке, најбоље одмах ставите дуплу меру
Старински слаткиш из бакине кухиње који буди носталгију, а топи се у устима.
21. 11. 2024. у 11:00
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
21. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)