СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова

Новости онлине

27. 05. 2024. у 07:00

Било да је реч о недељном ручку, рођендану или доласку драгих гостију, овај диван сланиш задивиће сваког ко га проба.

СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 300 г мајонеза
  • 380 мл киселе павлаке
  • 150 г крем сира
  • 1 паковање сланих кора за розен торту
  • 300 г шунке
  • 300 г качкаваља

Припрема:

У чинији помешајте мајонез, павлаку и крем сир. Поделите смесу у два дела. У један део ставите рендани качкаваљ, а у други рендану шунку. Филујте корице наизменично, прво једним, а онда другим филом. На крају завршите ренданим качкаваљем. Најбоље је торту правити данас за сутра, да би коре омекшале и лакше се секле. Торту сеците на штанглице и сервирајте.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

МАЛИ БИОСКОП У МАЛОМ ГРАДУ: Фондација Mozzart помогла рад биоскопа „Cinema Punto“ у Шиду