Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
Повезане вести
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Лако се праве, а меке као душа
Посне крофне могу бити укусније од обичних, али само ако се спреме по овом рецепту.
16. 08. 2024. у 09:00
ХЛЕПЧИЋИ ИЗ ТИГАЊА: Тесто мекано као облак, а укус јединствен
Свака земља има неко традиционално јело, а када је реч о Кини, то су ови хлепчићи. Рецепт за ово укусно тесто је једноставан и готово свако може да направи.
18. 07. 2024. у 16:39
Најновије из рубрике
КРЕМ РОЛАТ: Колач који се прави лако, а одушевљава све госте
Ролат од крема савршен за сваког госта, али и домаћина.
19. 09. 2024. у 15:45
ДОМАЋИ ШВЕПС: Ово освежавајуће пиће је још укусније када га сами направите
Диван, освежавајући, сок који ће вам се допасти.
19. 09. 2024. у 15:22
ГУРМАНЛУК ЗА ПЕТИЦУ: Преукусне телеће шницле у вину
Телеће шницле су уз додатак вина и бујона много сочније.
19. 09. 2024. у 13:14
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ И ШУНКОМ: Ко ће им одолети
Ове кифлице са шунком и сиром брзо су готове јер не захтевају да се тесто диже, већ је потребно умесити, обликовати и филовати кифлице. Уместо сувог квасца користи се прашак за пециво, али нема разлике у укусу и мекоћи.
19. 09. 2024. у 12:00
ПИХТИЈЕ ОД ПИЛЕЋЕГ МЕСА И ПОВРЋА: Разликују се од класичних, али укусом нимало не заостају
Ове морате да пробате јер се праве од другачијих састојака.
19. 09. 2024. у 11:21
Коментари (0)