ЕПИРОТ ПИТА СА МЕСОМ: Овако је праве Грци, а супер је за доручак
06. 09. 2024. у 07:00
Нешто тако сочно нисте одавно јели.
Повезане вести
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане
Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.
21. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)