ПУЊЕНА, СА ТРИ САСТОЈКА: Направите питу на мало другачији начин
30. 05. 2024. у 11:00
Питу можете да спремате на много начина, а ми вам предлажемо да направите пуњену питу са јајима, пиреом и туњевином.
Повезане вести
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
Најновије из рубрике
ЉУТИ НАМАЗ ОД ЦВЕКЛЕ И МАЈОНЕЗА: Прави гурмански, може се служити уз печење
Љути намаз од цвекле и мајонеза се једноставно прави, а укус је прави гурмански.
20. 12. 2024. у 11:00
СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00
ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.
20. 12. 2024. у 07:00
МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан
Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.
19. 12. 2024. у 15:00
ПОЉСКЕ ПИРОШКЕ: Пуњене сиром и кромпиром, а кувају се
Одличне су за доручак или вечеру.
19. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)