ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста
22. 03. 2024. у 07:00
Пите су неизоставни део трпезе и могу се припремити у разним комбинацијама. Пита са рибом и пиринчем је брза за спремање, лагана је и хрскава, тако доброг укуса да се поједе у једном даху.
Повезане вести
ОВАКО ШПАНЦИ ПРИПРЕМАЈУ РИБЉУ ЧОРБУ: Од две врсте рибе и морских плодова, а не постоји особа која ће јој одолети (ВИДЕО)
Рибља чорба је идеална за време поста и празника. Прави се лако и брзо, а врсту рибе можете да бирате по укусу.
06. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)
За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.
21. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)