Младе кромпириће сви обожавамо, а ако их спремите на овај начин, волећете их још више.
Повезане вести
ЈЕДНОСТАВАНИ, А ФЕНОМЕНАЛНОГ УКУСА: Чамчићи од кромпира пуњени шунком и јајима, идеалани и за мање веште у кухињи (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ коме ћете се дефинитивно враћати је управо овај.
27. 10. 2024. у 07:00
САВРШЕН ДОДАТАК СВЕЧАНОМ РУЧКУ: Купице од запеченог пире кромпира - тако једноставне, а изгледају као јело из најбољих ресторана
АКО сте љубитељ пире кромпира, спремите га на мало другачији начин.
17. 10. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
29. 09. 2024. у 07:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ПРОБАЈТЕ ЛИБАНСКУ САЛАТУ ТАБУЛЕ: Здрава и нискокалорична, а лако се спрема
Салата Табуле је веома популарна у Либану, јер спада у њихова национална јела. Људи широм света је обожавају јер је здрав оброк који се брзо спрема.
15. 11. 2024. у 16:01
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас
Толико је укусна да свако ко ју је пробао, другачију више не једе.
15. 11. 2024. у 07:00
РОЛАТ СА КАЧКАВАЉЕМ И ЈАЈИМА: Идеалан као предјело за славску трпезу
Ролат са качкаваљем и јајима не мора да се пече, а просто је савршен.
14. 11. 2024. у 18:30
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
Коментари (0)