Запечене крушке су најздравија посластица кад вам се једе нешто слатко.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ШАУМ ТОРТУ: Најукуснија торта са филом од маслаца и карамелизованим шећером
Савршена торта за све прилике.
05. 11. 2024. у 19:36
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
НАЈЛЕПШИ РЕЦЕПТ ЗА ЛОНДОНЕРЕ: Штанглице које обожавају све генерације
Старински колачићи - лондонске штанглице, одушевиће вас укусом.
06. 10. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
ЛИКЕР ОД МАНДАРИНЕ: Освежавајући аперитив за све љубитеље слатких пића
Ликер од мандарине се прави од њене етеричне коре. Уместо да је баците и стварате додатни отпад, искористите је за припрему преукусног ликера. Уз то што можете да га пијете или послужите гостима, можете да га додајете колачима и разним посластицама, за што бољу арому.
12. 11. 2024. у 18:54
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Црни Египат – Чоколадна кремаста посластица која се топи у устима
Црни Египат је савршен спој богатог укуса чоколаде и лешника, који заједно стварају неодољиво кремасту и пуну текстуру. Једноставан је за припрему, а на крају добијате прави мали рај за непце.
12. 11. 2024. у 13:00
МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети
Сочно месо и хрскава кожица која се лепи за прсте.
12. 11. 2024. у 12:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПУТЕР ПОГАЧУ: Не само да је декоративна, већ и изузетно издашна и укусна
Распада се колико је мекана и лисната, а прави се очас посла.
12. 11. 2024. у 11:02
ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ И ВРЛО УКУСАН: Безглутенски кукурузни хлеб, добар избор за доручак или ужину
Безглутенски кукурузни хлеб је једноставан за припрему и врло укусан. Добар избор за доручак или ужину.
12. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)