У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)

Novosti online

04. 03. 2023. у 21:00

ИЗБОР за викенд ручак.

У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскирн/JelaJelena Petrovic

Потребно је:

  • 200 г интегралног пиринча
  • 2 шаргарепе
  • 200 гр сувих ребара (меснатији део)
  • 2 везе младог лука
  • 1 мањи кромпир
  • уље 
  • со, бибер
  • першунов лист

Припрема:

На уљу пропржити коцке сухомеснатог, па додати сечен лук и на колутове исечену шаргарепу и продинстати.

Додати на коцкице исечен кромпир и опран пиринач.

Налити водом, смањити на тиху ватру. Посолити и побиберити.

Крчкати док вода мало испари, па истрести у тепсију и запећи на 220 степени око 20-30 мин.

Уживајте! Пријатно!

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve
ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ОРЕШНИКА: Украјински истражитељи испитују остатке руске ракете (ФОТО)

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ "ОРЕШНИКА": Украјински истражитељи испитују остатке руске ракете (ФОТО)

УКРАЈИНСКИ истражитељи почели су да испитују остатке Орешника, нове руске балистичке ракете средњег домета, која је недавно употребљена у нападу на Дњепар, и представља најмоћније оружје употребљено у рату до сада.

24. 11. 2024. у 15:26

Коментари (0)

СИНЕР ЈЕ БОЉА ВЕРЗИЈА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Чувени тренер шокирао тениски свет