Рецепт за ПОСНУ тестенину са туњевином (ФОТО/ВИДЕО)
ПОСНИ ручак који ће вас одушевити
Одаберите омиљену врсту тестенине, узмите празилук, куван парадајз или кечап, конзерву туњевине и прелеп оброк је скоро спреман! Рецепт је намењен за почетнике у кувању који још нису имали прилике да спремају тестенину са туњевином. Наравно, и за све оне који посте. Одлично и веома брзо решење за ручак или вечеру.
Посна тестенина са туњевином - састојци:
300 гр тестенине
1/2 празилука
уље маслиново
100 мл куваног парадајза (може кечап)
зачин, со, бибер
1 конзерва туњевине
Посна тестенина са туњевином - припрема:
Тестенину скувати, кад кажем тестенина мислим на шпагете, све врсте резанаца, макарона итд... Кувану тестенину оцедити. На уљу пропржити празилук да лепо омекне, додати зачин суви, соли, бибера, куваног парадајза и пустити да укрчка и испари течност.
На крају додати туњевину па и њу мало продинстати. Сипати преко тестенине и уживати у сваком залогају...
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ДОМАЋА ПОГАЧА: Једноставно се прави и не садржи маргарин (ВИДЕО)
12. 02. 2023. у 12:00
САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)
10. 02. 2023. у 22:00
КОРАК ПО КОРАК: Плетена погача - изазов за искусне домаћице (ВИДЕО)
10. 02. 2023. у 15:00
ОШТРА ПОРУКА СА ЗАПАДА: Зеленски је преварант и марионета, крвави вазал западних елита
ВЛАДИМИР Зеленски, који је постао вазал Запада, почео је као марионета украјинског олигарха Игора Коломојског, навео је ирски новинар Чеј Боуз.
24. 11. 2024. у 17:59
(МАПА) РУСИ НАПРЕДУЈУ У ТОРЕЦКУ: Огласио се Пушилин, жестоке борбе воде се за град (ВИДЕО)
ЈЕДИНИЦЕ руске војске напредују у Дзержинску (украјински назив за Торецк), јавио је на Телеграм каналу шеф ДНР Денис Пушилин.
24. 11. 2024. у 18:59
"И ЗЕМУНЦИ СУ ГА СЕ ПЛАШИЛИ": Како је Бели постао Звер - прича о Сретку Калинићу
"КАЛИНИЋ је био звер од човека. Заправо, звер је блага реч" - рекао је тада Багзи, након чега је Калинић којег су чланови клана до тада ословљавали са "Бели" добио надимак "Звер".
24. 11. 2024. у 11:09
Коментари (0)