Рецепт за ПОСНУ тестенину са туњевином (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

13. 02. 2023. у 09:00

ПОСНИ ручак који ће вас одушевити

Рецепт за ПОСНУ тестенину са туњевином (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Приватна архива

Одаберите омиљену врсту тестенине, узмите празилук, куван парадајз или кечап, конзерву туњевине и прелеп оброк је скоро спреман!  Рецепт је намењен  за почетнике у кувању који још нису имали прилике да спремају тестенину са туњевином. Наравно, и за све оне који посте. Одлично и веома брзо решење за ручак или вечеру.

Посна тестенина са туњевином - састојци: 

300  гр тестенине
1/2 празилука
уље маслиново
100 мл куваног парадајза (може кечап)
зачин, со, бибер
1 конзерва туњевине

Посна тестенина са туњевином - припрема:

Тестенину скувати, кад кажем тестенина мислим на шпагете, све врсте резанаца, макарона итд... Кувану тестенину оцедити. На уљу пропржити празилук да лепо омекне, додати зачин суви, соли, бибера, куваног парадајза и пустити да укрчка и испари течност.

На крају додати туњевину па и њу мало продинстати. Сипати преко тестенине и уживати у сваком залогају...

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Коментари (0)

АЛТА БАНКА ПРОСЛАВИЛА СЛАВУ СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАИЛА: Традиција у циљу очивања вредности