У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

Коментари (5)

Milorad Zemun

28.01.2023. 20:28

Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.

Mladen

29.01.2023. 07:46

Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.