ПРЖЕНИЦЕ ИЗ РЕРНЕ: Не треба вам ни кап уља, а укусније су од класичних
Ако волите прженице, ове ћете обожавати.
08. 04. 2024. у 16:13
СЛАДОЛЕД ОД ЈАГОДЕ НА ШТАПИЋУ: Потребна су само 4 састојка, а деца ће га обожавати
У топлим данима, можете да се освежите куповним сладоледом, или да изаберете бољу варијанту и да сами направите домаћи сладолед. Брзо се прави, здравији је, а што је најбоље од свега има пун укус воћа, а можете да користите било које друго воће по жељи.
05. 04. 2024. у 19:00
РЕЦЕПТ ЗА НЕОДОЉИВЕ БЕЛГИЈСКЕ ВАФЛЕ: Можете их спремити за доручак и тако ће замирисати цела кућа
ДОБРО нам је познат бакин колач или галете. Мекана посластица која очарава једноставношћу, а и у Белгији се може пронаћи сличан слаткиш.
04. 04. 2024. у 07:00
СЛАТКИ ХЛЕБ С КОКОСОМ: Одличан је за доручак или ужину
Рецепт за слатки хлеб који осваја укусом, а можете га конзумирати самог или с намазом по жељи.
02. 04. 2024. у 11:00
СОЧНЕ, УКУСНЕ И - ПОСНЕ: Пробајте лазање са спанаћем и шампињонима
ПОСНЕ лазање са спанаћем и шампињонима праве се са посним корама и посним бешамел сосом.
01. 04. 2024. у 07:00
НЕ БАЦАЈТЕ ОСТАТКЕ ХЛЕБА: Направите невероватну попару са парадајз сосом
НЕРЕТКО се дешава да нам остане стари хлеб, који онда бацамо.
31. 03. 2024. у 06:45
ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ, ОДЛИЧНОГ УКУСА: Посни намаз са тиквицом и печеном паприком
У току је Васкршњи пост, а рецепата за доручак и вечеру никад доста.
29. 03. 2024. у 07:00
ДОМАЋЕ ЛАНЕНЕ ПЛОЧИЦЕ: Одличан избор за доручак или ужину, здраве, посне и хрскаве
Оне куповне замените домаћим, а можете да их једете са хумусом или паштетом. Ово је рецепт за најбоље домаће ланене плочице које успевају буквално свима, а њих можете да једете и у току поста.
28. 03. 2024. у 11:41
УКУСНЕ И ЈЕДНОСТАВНЕ: Посне фалафел куглице, здраво источњачко јело
Посни фалафел је укусно источњачко јело и прави се са различитим поврћем.
26. 03. 2024. у 09:30
КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕШУ АЈВАРА И ПИНЂУРА? Један је гушћи а за други се паприке сецкају а не мељу
ОСНОВНИ састојак им је исти али разлике постоје, прочитајте и сазнајте које су.
23. 03. 2024. у 15:00
ЋУФТЕ И ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ЋЕ БИТИ САВРШЕНЕ И СОЧНЕ: Додајте млевеном месу овај састојак
ПРОБАЈТЕ - додајте свињску маст и одушевићете се укусом.
23. 03. 2024. у 09:00
ЗАШТО ИМ СЕ ЦЕНА РАЗЛИКУЈЕ И КАКАВ ЈЕ УКУС? Која је разлика између жутих, црвених и зелених паприка
Разлика између жутих, црвених и зелених паприка - откривамо заједно.
22. 03. 2024. у 15:00
СВИ ДРЖЕ НА ОВОМ МЕСТУ, А ТО УБРЗАВА ТРУЉЕЊЕ: Где треба да чувате јабуке да остану дуго свеже?
ЈАБУКА здравље чува, а одлично се слаже са бројним посластицама и питама.
22. 03. 2024. у 14:00
КАДА ЖЕЛИТЕ ДА СПРЕМИТЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈИ РУЧАК, ОНДА СПРЕМИТЕ ОВО: Најукуснији кромпир ролат са пилетином (ВИДЕО)
РОЛАТ од кромпира са филом од пилетине је тако диван ручак, да ћете га спремати све док вам не досади.
22. 03. 2024. у 12:00
КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну
Свако ко радо кува и једе домаћу храну, зна колико се мирис лука током кувања зна раширити по целој кући и увући у одећу, но, постоји врло једноставан трик како смањити његов интензитет, готово на минимум.
22. 03. 2024. у 11:00
ФЕНОМЕНАЛНИ ДЕСЕРТ БОГАТОГ УКУСА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ, А ВАНИЛА ДАЈЕ ПОСЕБАН ШМЕК: Аустријска штрудла са јабукама
СПЕЦИФИЧНА је по томе што се јабуке секу на коцкице, док сок од ваниле даје драж целом десерту.
21. 03. 2024. у 15:00
ОДЛИЧНА УЖИНА КОЈУ МОЖЕТЕ И ПОНЕТИ: Јогурт са кафом и коштуњавим воћем, очас посла спремна здрава ужина
Освежавајући оброк који ће вас лепо заситити.
21. 03. 2024. у 15:00
ЗДРАВА ГРИЦКАЛИЦА ОД ТУЊЕВИНЕ С МАЛО УГЉЕНИХ ХИДРАТА: Благо хрскави, погодни за све прилике
Ако не волите туњевину, можете то потпуно исто да урадите са пилетином из супе.
21. 03. 2024. у 11:56
ЕВО КОЈЕ СУ ТРИ НАЈЧЕШЋЕ ГРЕШКЕ: Многи их праве кад кувају кромпир
СВИ обожавају кромпир, намирницу која је део многих јела, а често и прилог.
20. 03. 2024. у 14:41
СВЕ ШТО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕ АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА: Корисник Тик-тока је објаснио како да продужите рок трајања хлеба
ПОМОЋУ овог једноставног трика продужите рок трајања хлеба.
20. 03. 2024. у 07:00
ТРИК ИСКУСНИХ КУВАРА: Може вам бити од велике користи
КАКО лако да препознате које јаје је скувано, а које није?
18. 03. 2024. у 18:00
СВИ ЋЕ ХВАЛИТИ ВАШЕ ПОСЛАСТИЦЕ А МОЖЕ ДА СТОЈИ И 90 ДАНА: Како да направите најбољи фондан?
ФОНДАН делује тешко за прављење али ми вам доносимо једноставан начин припреме. На бази меда је, укусан, а сви ће вам тражити рецепт.
18. 03. 2024. у 17:21
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Праве се врло лако, а могу да парирају оригиналном српском деликатесу
Ови чварци су од комадића соје, те тако представљају и веганску и посну замену која ће вам добро доћи када желите промену у свом јеловнику.
17. 03. 2024. у 09:00
ПОТРЕБНО САМО ДА ПИРИНАЧ ЗАМЕНИТЕ ОВИМ САСТОЈКОМ: Најбољи рецепт за пуњене паприке, а тајну открива руски кувар
КАКО је кренула сезона паприка осим за салату можете и да их напуните и да имате ручак за два-три дана. Зато је руски професионални кувар, Вјачеслав Красилниковје открио рецепт за пуњене паприке које ће се топити у устима.
15. 03. 2024. у 18:00