SRBIJA NE SEDI NA DVE STOLICE, VEĆ IMA SVOJU, SRPSKU: Vučić na pitanje hrvatskih novinara - Žalimo li se mi vama? Molimo li za nešto?

Novosti online

09. 10. 2024. u 17:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se nakon na Samita Ukrajina - Jugoistočna Evropa, koji se održao u Dubrovniku.

СРБИЈА НЕ СЕДИ НА ДВЕ СТОЛИЦЕ, ВЕЋ ИМА СВОЈУ, СРПСКУ: Вучић на питање хрватских новинара -  Жалимо ли се ми вама? Молимо ли за нешто?

Foto: TV Pink Printksrin

Na pitanje hrvatskih novinara da Srbija sedi na "dve stolice", kaže da Srbija ne sedi na dve "stolice", već ima svoju, srpsku "stolicu" i nastaviće tako da se ponaša.

- Mi ćemo da vodimo svoju politiku, a vi vodite svoju... Nikakav problem nemamo. Žalimo li se mi vama? Molimo li za nešto? Očekujemo li nešto? Ništa od svega toga. Jedino očekujem da imamo otvoren dijalog i da razgovaramo o temama vezanim za budućnost o odnosima Srbije i Hrvatske, a nemam problem ni da razgovaramo o temama iz prošlosti. Mi vas ne pitamo koliko "stolica" vi imate, mi imamo samo jednu, svoju "stolicu" i čvrsto se držimo te srpske "stolice", a za drugu nismo ni najmanje zainteresovani - rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije