OGLASIO SE BOCAN-HARČENKO: Evo šta je ruski ambasador rekao na pisanje "Nove" o poseti Gruška (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 07. 2024. u 13:43

AMBASADA Ruske Federacije u Beogradu oglasila se nakon pisanja lista "Nova".

ОГЛАСИО СЕ БОЦАН-ХАРЧЕНКО: Ево шта је руски амбасадор рекао на писање Нове о посети Грушка (ФОТО)

Foto D. Milovanović

- Odlučno odbacujemo neosnovane spekulacije u listu „Nova“ povodom programa i agende planske radne posete Srbiji zamenika Ministra inostranih poslova Rusije A. Gruška 1-2. jula ove godine. Visoko cenimo topli prijem koji je ukazan ruskoj delegaciji, a u skladu sa prijateljskom prirodom naših bilateralnih odnosa.


Potenciramo otvorenost i sveukupnost pregovora održanih sa srpskim rukovodstvom – predsednikom A. Vučićem, predsednikom Vlade M. Vučevićem, potpredsednicima Vlade I. Dačićem i A. Vulinom, ministrom spoljnih poslova M. Đurićem i ministrom u Vladi, kopredsedavajućim rusko-srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju N. Popovićem. Tokom poseta zamenika ministra inostranih poslova Rusije prioritetna pažnja posvećuje se upravo sadržajnoj strani.

Moramo sa žaljenjem da konstatujemo da partnerski pristup razvoju saradnje između Moskve i Beograda jako iritira određene medije koji su bukvalno „programirani“ da neosnovano kritikuju spoljnu politiku Rusije i Srbije - navodi se u objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)